Skapandet av Moments på Twitter når mobila enheter

momentosmoviles

Moments, den funktionalitet som Twitter lanserade tidigt på hösten för alla användare efter att ha gått igenom olika faser där första företagsredaktörer och senare utvidgats till inflytelserika varumärken och personligheter för att skapa tweetbaserade berättelser, kommer äntligen till mobila enheter. Från och med nu till de närmaste dagarna kommer denna funktion gradvis att distribueras till alla mobilanvändare på plattformen.

På detta sätt är det inte längre nödvändigt att gå till skrivbordsversionen av Twitter för att skapa ögonblicken själva, eftersom det från och med nu kommer att vara möjligt att skapa dem på mobila enheter. För detta kommer det att baseras på en specifik tweet som du vill lägga till, för vilken du måste gå igenom detaljerna om den och välja alternativet att lägga till den i ett ögonblick. Sedan kan du lägga till andra tweets, vare sig det är dina egna tweets, tweets markerade som favoriter eller hitta någon annan tweet som du vill lägga till med hjälp av nyckelord.Därefter kommer de tillagda tweetsna att beställas i önskad ordning via en annan skärm, där du också kan ta bort de som du inte vill ha, förutom att ändra bakgrundsfärgen, lägga till en omslagsbild och skapa en titel. När du är klar trycker du bara på alternativet Publicera så att det kan vara tillgängligt för alla som vill komma åt det.

Med detta förväntas Twitter att mobilanvändare genererar mer innehåll, och därför stannar så länge som möjligt med sina applikationer och tjänar Moments-funktionen som ett sätt att försöka skrapa några nya användare, detta är en ständig kamp från brunnen -känt mikrobloggtjänstnätverk.