Sjunga! Karaoke, en iOS-app för karaoke-fans, nu med video

Sjunga!  Karaoke, en iOS-app för karaoke-fans, nu med video

Vi har redan pratat med dig om Smule, ett företag som är känt för sina applikationer relaterade till musikvärlden. En av hans mest populära appar är Sing! Karaoke, tillgänglig för iOS-enheter, som syftar till att låta användare tolka sina favoritlåtar på sin mobiltelefon genom att följa texterna på skärmen.

Sjung nu! Karaoke har fått en nyfiken uppdatering som innehåller video i applikationen. På det här sättet, Du kan tolka alla med en annan användare av applikationen och få en automatiskt genererad video med olika effekter för att visa kameran för den som sjunger när som helst. Naturligtvis kan den här videon laddas ner och delas via de viktigaste sociala nätverken så att alla känner till din mest konstnärliga aspekt. Är du en av dem som tror att de inte sjunger bra? Sedan, Du kan använda olika röstfilter för att anpassa dig till sångens ton. Appen innehåller mer än 700 olika låtar, och varje vecka på Smule lägger de till fler, så musikfans kommer säkert att hitta många av deras favoritlåtar.

Du kan ladda ner den här applikationen gratis från App Store. För närvarande finns det ingen version för Android, även om det verkar som om dess chefer arbetar med dess utveckling.