Simulering av e-handelsrörelsen i världen i realtid

Simulering av e-handelsrörelsen i världen i realtid

Hur mycket spenderas på elektronisk handel i varje land i världen? Hur används de olika typerna av kort (Visa, Mastercard, American Express och Discover) i nätbutiker? Vad är förflyttningen av alternativa betalningar (elektroniska plånböcker, banköverföring, kontant vid leverans och direktdebitering) på Internet?, Vad köper människor på nätet?, Vad är det största e-handelsföretaget?, Vad är försäljningen genereras av Facebook, Pinterest, Twitter och andra företag? … varje dag ser vi rapporter från olika företag med data relaterade till rörelsen i sina konton. Det är möjligt, med tålamod och tid, att komma åt dessa rapporter för att svara på de tidigare frågorna och skapa en applikation som hjälper till att förstå den rörelse som e-handeln gör idag, och det är precis vad Stefan Drew har gjort.

Han skriver oss och förklarar att processen för att skapa detta nya jobb liknar den han gjorde med internetprojektet i realtid, där han visade siffror baserat på offentliga företagsrapporter. Analysera nu informationen från olika källor för att skapa det vi kan se på evermerchant.com.

Uppgifterna erhålls från dussintals källor, inklusive statista, worldpay, visa, mercadolibre, nasdaq, rakuten, wsj och businessinsider (hela listan finns på deras hemsida), nödvändigt för att skapa animationen som vi lämnar dig här:

Klicka för att se infografik i Ever Merchant).