ShowScoop lanserar sin mobila applikation på iOS för utvärdering av musikaliska konserter

ShowScoop

Vilka grupper och band är aktuella? Hur är dina musikföreställningar? Var har du gjort dina musikaliska turer? Alla dessa frågor kan besvaras tillsammans genom ShowScoop-plattformen, som lanserades i augusti, med avsikt att övervaka grupper och band genom användarnas betyg.

Som vanligt krävs det en betydande massa användare för att den sociala plattformen ska innehålla nödvändigt innehåll som ska beaktas av andra användare och att erbjuda den effekten som kallas konsultation och mervärde inom plattformen.

Tanken är att alla användare ska hitta konstnärer och konserter och sätta stjärnor för scennärvaro, publikinteraktion, ljudkvalitet och visuella effekter. Alternativt kan du också tillhandahålla ditt eget fotografi.

För att nå fler användare har ShowScoop just lanserat sin första mobilapplikation, riktad mot iOS-plattformen, som användare kan installera gratis på sina terminaler och därmed ha det direkta sättet att samarbeta om plattformens innehåll, samt få tillgång till recensioner som redan gjorts av vänner och andra användare innan de startar för att köpa biljetter för att se deras favoritband.

Länk: ShowScoop | Går: TNW