Shove, Chrome-tillägg för att öppna flikar i webbläsaren för vänner eller familj

Knuff

Visst vid mer än ett tillfälle har du delat en länk med en vän eller en släkting och sedan hört att du har glömt att öppna den. Idag pratar vi om Shove, en nyfiken tillägg för Google Chrome som låter dig öppna flikar i webbläsaren för dina vänner eller familj inget behov av interaktion från dem, se till att de läser informationen.

För att uppnå detta är det nödvändigt att båda installerar det gratis tillägget i sina webbläsare. Utöver det, de måste registrera sig för Shove, logga in och ha den andra personen i sin kontaktlista. Detta är ett mått med vilket skaparna av tillägget skulle försöka undvika skämt eller oönskat beteende. I allmänhet är förlängningens funktion det enklaste: det är bara nödvändigt klicka på knappen för tillägget medan du besöker sidan vi vill dela och klicka på namnet på den person som vi vill skicka fliken till. Så snart vi gör det öppnas den här fliken automatiskt i din webbläsare.

Utan tvekan är det ett utmärkt alternativ att skicka länkar på ett enkelt sätt till vår familj eller vänner som kommer att vara av intresse för många. Du kan ladda ner Shove helt gratis via Chrome Web Store.