Shou.tv, plattform för livestreaming av mobilspel över Internet

Shou.tv

Vi har redan gått helt in i julhelgen, en av de tider på året då vi kan få mer ledig tid att utföra andra aktiviteter, bland annat möjligheten att spela spel på våra favoritspel via våra mobila enheter.

Vi kan också vara dygdiga i vissa spel och vill dela våra bästa spel med andra användare via Internet, eller till och med se de spel som andra användare spelar och kommentera sina handlingar, bland andra aspekter.

I den meningen måste vi ta hänsyn till Shou.tv-plattformen, eftersom den specialiserar sig på liveöverföring av mobilinnehåll, särskilt fokuserat på mobilspel, bildar en gemenskap av användare som sänder sina spel, observerar spel från andra användare chattar med varandra via chatt, upptäck nya spel och få nya vänner.

Shou.tv har en mobilapplikation för Android-plattformen och i beta för iOS-plattformen.

Med fokus på Android-plattformen tillåter Shou.tv dess användning på mobila enheter utan att rota under Android 5.0, även om det är nödvändigt att ha root på de Android 4.x-enheterna.

Dessutom har det bland sina kvaliteter möjligheten att återspegla innehållet på skärmarna på mobila enheter direkt på Apple TV och i webbläsare.

Bäst av allt är att det är gratis, utan reklam eller vattenstämplar, utan begränsningar för storlek och användningstid, och tillåter också inspelning av spel för senare redigering.

För att använda Shou.tv är det nödvändigt att ha ett gratis användarkonto som vi kan få genom traditionell registrering eller genom direkt åtkomst med våra Facebook- eller Google+ konton.