Shazam tillåter användare att interagera med FirstLook Pre-show i mer än 20 000 amerikanska biografer

Shazam

Shazam, i samarbete med National CineMedia (NCM) annonsnätverk, kommer att göra det möjligt för användare i mer än 20 000 biografer över hela USA att interagera med FirstLook Pre-show-innehåll med sina mobila enheter idag, vilket båda företagen meddelade i ett uttalande. Detta är ett exklusivt avtal som syftar till att användare ska vara delaktiga i innehållet som erbjuds via FirstLook Pre-show innan filmtrailers uppträder och själva filmerna börjar.

FirstLook Pre-show kommer att innehålla en serie meddelanden som kommer att uppmuntra användare att ladda ner Shazam-appen, så att de kan upptäcka musikteman, ytterligare innehåll och exklusiva erbjudanden när de ser Shazam på skärmen. Det finns också annat Shazamized-innehåll på FirstLook, och i praktiken är det ett sätt för varumärken att nå miljoner användare via Shazam via sina mobila enheter. Enligt Shazams produktdirektör ser de fram emot att introducera fler innovationer till Shazam i biografer.

Sanningen är att detta inte är den första förflyttningen som Shazam gör i biografer, eftersom det senaste året samarbetade Screenvisin med Shazam för att uppmuntra användare att använda sina smarta telefoner under annonser, för att få tillgång till erbjudanden, presentationer och mer speciellt innehåll. genom dina enheter.