Sharechat, för att dela filer och chatta med våra teammedlemmar

sharechat

Som du kanske redan vet rekommenderar vi ofta olika verktyg för att dela filer via Internet. Vid detta tillfälle har Sharechat fångat vår uppmärksamhet, en ny plattform som vi kan dela filer och ha konversationer med våra teammedlemmar. Med andra ord är det en slags kombination av tjänster som Dropbox och Slack.

Först och främst är det viktigt att notera att Sharechat just har släppt sin betaversion, så det kanske inte är utan brister. Fortfarande, dess funktion verkar vara ganska flytande och intuitiv. Som du kan se när du besöker plattformens webbplats är det bara nödvändigt att dra filerna som vi vill dela och ange vårt e-postmeddelande och e-postmeddelandet till den person som vi vill dela dem med (du måste skapa ett konto för att kunna använda Sharechat) .

När vi väl är inne på webben kan vi skapa kanaler (bjuda in så många användare som vi vill) där vi kan ha konversationer och utbyta filer som alla medlemmar på kanalen kan komma åt. Till sist, Observera att det finns en filstorleksgräns på 5 GBÄven om vi kan lagra så många filer som vi vill.

Utan tvekan är det ett mycket användbart verktyg, särskilt för de arbetsgrupper vars medlemmar är spridda över hela världen och behöver arbeta med filer gemensamt dagligen. Om det har fått din uppmärksamhet kan du prova Sharechat gratis via följande länk.