SeriesGuide Show Manager, styr sändningar och avsnitt av din favoritserie

serieguide

Idag är det det mest normala i världen att följa några få serier och många av dem har blivit populära till otroliga gränser – serier som Walking Dead, House eller Grey’s Anatomy är på läpparna hos många av oss mycket ofta.

Poängen är att det ibland är svårt att hålla reda på alla kapitel, årstider, speciella avsnitt etc. i alla serier vi ser, och av den anledningen kan vi behöva ett verktyg som styr dessa frågor samt de kapitel som visas. För Android-användare är det ett bra alternativ SeriesGuide Show Manager, en app vars gratisversion gör att vi kan uppdatera allt som är relaterat till serien som sänds på TV.

SeriesGuide kommer att meddela oss om nya kapitel, sammanfattning av premiärkapitel, användares betyg och synkronisering av information för att hålla informationen uppdaterad vid byte av enheter, oavsett om det är smartphone eller surfplatta. Alla dessa funktioner kommer att finnas tillgängliga i den fria versionen, men vi kan också ladda ner en betald version med fler tillbehör och en betaversion som vi kan testa om vi vill hjälpa till och meddela buggar om framtida versioner.

Den fria versionen av SeriesGuide Show Manager kan laddas ner på den här länken på Google Play, och genom att klicka här kan vi få tillgång till den betalda versionen.