Se Konsert – För att hitta fullständiga konserter på Internet

concierto

Från verconcierto.com presenterar de denna portal där vi kan hitta kompletta konserter, indikerade av användarna själva via adresserna på Vimeo eller Youtube där innehållet har hittats.

För varje konsert låtlista, liksom kategorin där den har inkluderats. För detta är det nödvändigt att dessa data informeras av användaren som samarbetar, som måste fylla i webbadressen för videon, artistens namn, konsertens namn, året och temalistan. Allt skickat innehåll granskas av de ansvariga för Se konsert, för att säkerställa att kvaliteten på innehållet är adekvat.

För varje konsert som skickas eller interaktion med webben samlar användaren poäng som kan lösas in för produkter som de kommer att göra tillgängliga för användare, alla relaterade till musik (tillbehör, merchandising, konsertbiljetter, etc.).

Även om idén är bra kommer säkert mycket av innehållet att tas bort på grund av upphovsrättsintrång, eftersom det inte är tillåtet att spela in en konsert och publicera det på YouTube utan tillstånd från dem som äger rättigheterna. Ändå kan det vara ett bra ställe att publicera konserter för grupper som föds och som förstår Internet som ett bra sätt att marknadsföra sitt arbete och publicera sin talang.