Scope, en bot för att identifiera låtar från fragment av texter

Introduktion

Under en tid nu har populariteten för bots, verktyg utvecklade för att underlätta olika typer av uppgifter. Vid detta tillfälle fann vi det intressant att prata om Scope, en robot som Identifiera låtar från fragment av texterna till titlarna via Messenger (Facebook).

Driften av roboten är extremt enkel. Närmare bestämt behöver vi bara skicka ett meddelande via Messenger genom att skriva Omfattning följt av en del av fragmentet av bokstäverna i titeln. Till exempel, Omfatta med eller utan dig. Sedan de bot Vi pratar om att svara oss med detaljer om det mest troliga resultatet. Om du hade fel måste vi bara svara med ordet fel så att du kan ange ett förslag igen.

Om vi ​​känner till sångarens namn rekommenderar vi att det tas med i din fråga, eftersom det avsevärt ökar chanserna för framgång för Scope. Ändå, efter att ha testat det kan vi bekräfta det dess funktion är helt korrekt. När vi väl har fått det resultat vi letar efter, bot Det gör att vi kan lyssna på önskad låt genom att förse oss med länkar från YouTube, Spotify, iTunes, etc.

Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka användbarheten av Scope, vilket kommer att hjälpa oss enormt att ta reda på vilken låt vi inte kan sluta surra. Om det har fått din uppmärksamhet kan du testa funktionen genom följande länk.