Scoopweb – sök efter ämnen av intresse och få information från pålitliga källor

Scoopweb

Även om det är sant att vi på Internet har så mycket information som möjligt, så är det också sant att vi på Internet kan hitta verktyg som gör det möjligt för oss att filtrera dem och få tillgång till den information som intresserar oss på ett enkelt och praktiskt sätt. sätt. Scoopweb är ett bra bevis på detta, där vi bara behöver ange sökord för att få informationsresultatsidan enligt de termer som används.

Det är ett onlineverktyg som tar hänsyn till mer än 500 informationskällor med erkänt rykte för att få nyheter, bilder, videor, dokument, relaterad information och publikationer på Twitter om de söktermer som vi har angett.

För dess användning är det inte nödvändigt att registrera, bara ange ämnet för att söka och få resultat, som kan filtreras efter typ av support, oavsett om det är en allmän lista med hittad information eller helt enkelt de hittade dokumenten, inklusive bilder, videor eller publikationer. På Twitter.

Vi har också ett taggmoln där vi har den mest framträdande informationen, som kan fungera som en direkt väg om det vi vill söka efter ligger i det molnet.

Länk: Scoopweb