Savor.ly – enkel plattform för att upptäcka och dela matlagningsrecept

Savor.ly

Lite mer än en dag har tagit inbjudan att prova Savor.ly, det nya alternativet som gör att vi kan gilla, dela och upptäcka nya matlagningsrecept. Som du redan kan gissa är Savorly tillgänglig som en privat beta, så vi måste ange e-postadressen för att få vår inbjudan.

När vi är en del av denna plattform kan vi redan navigera genom de olika kategorierna och etiketterna för att komma åt de recept som användarna själva har skrivit in, där vi förutom att känna till deras ingredienser och sätt att utarbeta kan lämna våra kommentarer, skriva ut dem och till och med från samma recept för att skapa andra varianter. Vi kan också inkludera våra egna recept, publicera i de kategorier som väljs bland de tillgängliga alternativen.

Det saknar sociala funktioner som att spåra användarinlägg eller lägga till recept som intresserar oss till favoriter som en personlig receptbok, något som är vanligt på många andra plattformar. Ett sökalternativ saknas också.

Eftersom det är en privat beta är antalet existerande recept minimalt just nu, även om den spanska omeletten inte kunde saknas i sina tillgängliga recept.

Länk: Savor.ly