Sätt i länkarna du delar i Slack i ordning tack vare Slinky

slinky

Många arbetsteam använder Slacks för att förbättra kommunikationen på jobbet, varför vi ofta rekommenderar några av de mest intressanta tredjepartsverktygen som är kompatibla med Slack. Vi har nyligen upptäckt Slinky, ett enkelt verktyg som Det syftar till att hålla ordning på länkarna som vi delar.

Visst vid mer än ett tillfälle har du försökt hitta en länk som en av gruppmedlemmarna skickade genom Slack men det har inte varit omöjligt för dig att hitta den på grund av antalet meddelanden som skickats. För att undvika sådana situationer, Slinky ansvarar för att sammanföra de olika delade länkarna i de kanaler som vi har lagt till den.

Tanken är att vi senare bara behöver komma åt Slinky-webbplatsen för att se alla länkar som verktyget automatiskt samlar in. Slutligen är det intressant att notera att Slinky kommer att sortera länkarna med hänsyn till de emojis som vi har använt som en reaktion i Slack, något som kan vara ganska användbart.

Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg, särskilt om du i ditt arbetsgrupp vanligtvis delar länkar genom Slack. I så fall rekommenderar vi att du tittar på Slinky via projektets webbplats.