Samsung uppdaterar sin Galaxy Tab A 10.1, nu med S Pen som standard

galaxytaba

Två veckor efter lanseringen av den gyllene versionen av Galaxy S TabPro, till en kostnad av cirka 1000 dollar, där den också har dubbelt minne och intern lagringskapacitet jämfört med sin föregångare, har Samsung nu meddelat att för detta nästa 28 oktober kommer ta till den amerikanska marknaden, till priset av 399,99 $ genom en serie leverantörer, en ny version av Galaxy Tab A-surfplattan med en 10,1-tums skärm.

De viktigaste skillnaderna i förhållande till originalversionen, som lanserades i juli förra året till priset av 300 dollar, är att den här gången integrerar en standard S-penna förutom att förbättra minneskapaciteten, går från 2 GB till 3 GB och till och med Den innehåller också Samsung Notes-paket med applikationer, bestående av Action Memo, Scrapbook och S Note.Det händer så att Samsung Notes-applikationsprogrammet först dök upp på Galaxy Note 7, som för närvarande dras tillbaka från marknaden på grund av explosionsproblem med batterierna.

Slutligen får den lite mer vikt, men inget är relevant.

Många användare tycker att S Pen eller andra liknande pennor är mer meningsfulla på surfplattor än smartphones, trots att det finns modeller med generösa skärmstorlekar, så den här nya surfplattaversionen kan vara särskilt lämplig för dem som är mobila och produktivitet på sin mobil enheter verkar otillräckliga.

Å andra sidan, enligt Reuters, vill Samsung belöna lojaliteten för användare som har följt företaget trots olägenheterna med Galaxy Note 7.

I den meningen, de som har bytt till en version av Galaxy S7, antingen platt-skärm eller böjd kan de köpa en Galaxy S8 eller Note 8 till halva priset genom ett uppgraderingsprogram som ursprungligen var tillgängligt för Korea även om det enligt nyhetsbyrån skulle kunna utvidgas till andra länder.

Med detta och med en publikation på företagets koreanska webbplats, undanröjs tvivel om framtidsmärket för märket Note, där vissa påpekade att Samsung skulle tänka att inte fortsätta med det.