Samsung Galaxy A7, vi berättar i detalj

Samsung Galaxy A7

Efter flera veckor med Samsung Galaxy A7 i handen är vi redo att räkna intrycken i vår nya video.

Som du kan se är det en terminal med en utmärkt relation mellan kostnad och nytta, med ganska slående resurser, som sidläsaren som också tjänar till att se aviseringar, eller det är enkelt att ändra standardfotoläget för panorama.

Som vi diskuterade i videon har den tre kameror, alla med ett väldefinierat mål. Den har två linser, vidvinkel och ultravidvinkel, med ett synfält på 77 och 120, och kan ta bra foton i scener med svagt ljus, vilket framgår av bilden som publiceras på dess officiella webbplats .

Av allt det har att erbjuda är kameran det som fårnga dig, även med ett intelligent system som automatiskt kan justera mättnad, vitbalans och ljusstyrka och med 19 anpassade lägen för att ta hänsyn till alla scenarier. .

När det gäller selfies har den Pro-lightning, som ger professionell belysning och en ansiktsigenkänningsfunktion som heter Smart Beauty, för att förbättra funktionerna.

6 ″ Infinity-skärm med FHD + -upplösning och Super AMOLED-teknik, Dolby Atmos-ljud, 2,5D-glasbaksida … en fantastisk terminal för knappt 350 euro.