thecodeplayer

Samling av HTML5, CSS3 och Javascript tricks och handledning

kodspelaren

På webben har vi många kurser och innehåll som gör att vi kan svara på nästan alla frågor angående webbutveckling, till exempel de två resurserna som vi delar idag.

Code Player erbjuder en samling korta självstudier om HTML5, CSS3 och Javascript som kan vara användbara vid mer än ett tillfälle när vi implementerar en ny design eller element i vårt projekt.

Till exempel kommer vi att hitta hur man kan emulera en av effekterna som vi hittar i materialdesignens visuella stil, en Matrix-stilanimering, hur man skapar en räknare med Javascript och CSS3, gör en skjutreglage av olika stilar etc.

När vi går in i varje handledning kommer vi att se en demo av den effekt eller design som vi vill lära oss, så att vi kan interagera för att se hur det fungerar. Och i samma gränssnitt kommer vi att se en beskrivning med alternativen för att visualisera steg för steg som låter reproduktionen gå eller helt enkelt se koden.

Det finns också ett avsnitt för kommentarer, som kan vara användbart för att se gemenskapens bidrag eller frågor som kan uppstå, samt förslag på relaterade handledningar. Om vi ​​ser att vissa självstudier klassificeras som hemliga måste vi prenumerera på kodspelaren för att se deras innehåll.

Utan tvekan en intressant resurs som vi kan spara i våra bokmärken.