Salesforce stänger sin Do.com-tjänst i januari 2014

do

Recordis Do.com? Det är en tjänst som vi redan berättade om i augusti 2012 med fokus på grupporienterad produktivitet, det vill säga baserat på hantering av samarbetsuppgifter och övervakningsaktiviteter.

Nu har vi dåliga nyheter från Salesforce, och det är att företaget har meddelat stängningen av Do.com, en tjänst som slutar i januari nästa år. De flesta kunder slutar betala serviceabonnemanget i november i år, och från och med den 15 november kan vi välja att exportera våra data som sparats i Do. Om vi ​​å andra sidan vill säga upp prenumerationen i förväg kan vi göra det på help@do.com.

Sammanfattningsvis är detta e-postmeddelandet från Salesforce som vi läser i The Next Web:

Dags att säga hejdå. Här på Do har våra kunder varit drivkraften bakom vårt uppdrag att förändra sättet människor arbetar som ett team. Även om de senaste två åren har varit en otrolig resa, har vi fattat det tuffa beslutet att stänga Do-tjänsten i januari 2014. […] Vi vet att många av er hade Do, så vi arbetar med ett exportverktyg som låter dig spara data och använda dem som frågor, som kommer att finnas tillgängliga den 15 november.

Användare av C, kom ihåg att leta efter alternativ, som lyckligtvis idag inte saknas.