Säkerhetskopieringen av Google Foton på Nexus kommer att vara speciell

Google

För att säkerhetskopiera de foton vi tar dagligen, liksom de som vi har på CD-skivorna och DVD-skivorna i lådorna, kan vi välja flera smarta alternativ, men det är uppenbart att Google Photos har stigit till pallen på väldigt lite tid. väder.

Att erbjuda gratis säkerhetskopiering med begränsad upplösning är ett plus, något som liknar vad de erbjuder i skokartong, men med fördelen att prata om Google, ett företag som vi inte vet att stänga på grund av brist på medel.

När vi installerar Google Photos på vår mobil eller dator kan vi välja två alternativ för säkerhetskopiering, en av dem med obegränsat lagringsutrymme, med en begränsad upplösning på 16MP, och den andra med en originalupplösning som respekterar det utrymme som vi har kontrakterat av Google, ett utrymme som delas med Google Drive.

Nu kommer nyheter i detta avseende: det kostnadsfria och obegränsade alternativet kan också utökas till foton med originalupplösning, men bara på Nexus-enheter.

I androidpolice har de upptäckt dessa funktioner genom att analysera apk-filen för den här nya versionen av google-foton, där det också är möjligt att kontrollera att de kommer att utföra funktioner för att beställa album, samt för att kontrollera kontraster och alla uppladdade foton.

Nu väntar vi på den offentliga lanseringen av dessa funktioner, liksom Googles kommentarer om den.