Saker du aldrig ska lägga upp på Instagram och andra appar

Instagram cosas que no debes publicar

På Instagram, Facebook, WhatsApp och andra applikationer och sociala nätverk för närvarande ser vi vanligtvis tusentals publikationer av alla slag. Det är dock viktigt att påpeka att för att föra festen i fred med andra människor (och till och med skydda oss från oönskade händelser) det är bättre att vi undviker att publicera foton och videor med följande teman.

Explicit eller ocensurerat innehåll

Foton eller videor av de som visas på webbplatser för vuxna eller som kan skada lugnet hos människor är något du bör undvika s eller s. I det här fallet, om din Instagram är något närmare ett slags media, applikationen kan reglera bilderna så att de har lågt känsligt innehåll (Det betyder att det är en publikation som kan vara stötande eller irriterande).

Ekonomisk information (hur är din ekonomiska situation)

Att säga eller skryta att du har mycket pengar på sociala medier är det perfekta tillfället för tjuvar att göra sitt jobb efter att ha studerat dig lite. Om din livskvalitet är alltför god, försök att inte avslöja för mycket information om var och vad du gör. Med ett par statuser och foton kan det vara mer än tillräckligt för människor att veta att du tycker om du bor på ett ställe

Tillgångar som ditt hem eller fordon (en av de vanligaste och farligaste)

Inte mycket av denna information är helt farlig, men det har visat sig att ibland många tjuvar eller kidnappare väljer sina offer via sociala nätverk eftersom många användare går över linjen publicera foton och tillstånd av bland annat deras hus, fordon, fastigheter.

Om inte dina sociala nätverk och WhatsApp är privata för de människor du känner, du bör undvika att publicera sådana saker till varje pris; Du kommer att tacka honom för din och din familjs säkerhet.

Foton eller videor med vulgära meddelanden

Detta är inte något som Instagram, Facebook eller någon annan applikation förbjuder, men det handlar mer om kultur och respekt hos följare och människor som bläddrar i vår profil. Oavsett publikationsämne, med måttliga ord kan du skapa en bättre relation och därmed kommer vi inte att svartlistas av andra användare.