Saker att tänka på innan du köper en Tesla Model 3

tesla modell 3

Att ha en bil har alltid varit ett bra som har varit en del av prioriteringslistan för de flesta på grund av de fördelar som detta transportmedel ger genom att du snabbt och bekvämt kan flytta från en plats till en annan och effektivt uppfylla dess förutsättningar. rektor.

Men utöver detta finns det också de som ser bilen som en symbol som markerar status, klass och stil, vilket ger förtroende och stolthet åt dem som kör den.

I denna mening är Tesla Model 3 Det är ett fordon som uppfyller alla dessa attribut men det är nödvändigt att ta hänsyn till vissa överväganden innan du fattar beslutet att köpa det.

1 – Lägre pris men inte ekonomisktOm du känner dig orolig för att förvärva Tesla Model 3, bör du komma ihåg att även om det är den mest ekonomiska Tesla Sedan som hittills utvecklats, gör de 35 tusen dollar som representerar dess ursprungliga pris detta till en kostnad som inte många kommer att ha förmånen att råd. , men att med avseende på Model S är dess värde fortfarande mer acceptabelt.

2 – Supercharger tillgänglig men inte gratisTyvärr när du köper Tesla Model 3 kommer du inte att kunna använda kompressorerna gratis och utan begränsningar eftersom det privilegiet för tillfället bara gäller Model S och Model X, eftersom det är nödvändigt att betala vid laddning av Model 3 som tar kort tid tills du når din maximala energinivå.

3- Kontrollpanelen på en skärm

Även om Tesla Model 3 förblir under samma schema som sin föregångare när det gäller design, presenterar den vissa särdrag som skiljer den, till exempel det faktum att den inte presenterar varvräknare och färddatorskärm, dessa element tas bort och ersätts av en 15 -inch skärm ordnad horisontellt och fungerar som en administrationspanel för att kontrollera allt.

Genom skärmen har du möjlighet att använda och se olika funktioner som väder, underhållningsalternativ, samt ett hastighetsavsnitt och information relaterad till när du kör bil.

4 – Finns i två versionerFör Tesla Model 3 tillverkades två versioner som presenterar autonominivå, maximal hastighet, respons på vissa miljöförhållanden, samt några element i konstruktionen, där hjulen nämns bland dem.

5 – Autopilot halv ingårEn annan anmärkningsvärd egenskap hos Tesla Model 3 är att den har distribuerat olika sensorer i hela sin struktur som kommer att hjälpa föraren i specifika situationer för att ge säkerhet, även med Autopilot-teknik som sina föregångare men med skillnaden att i Model 3-inställningarna är inte helt aktiverat.

Detta innebär att du som ägare av Tesla Model 3 måste ha en extra kostnad på cirka 8 tusen dollar för att Autopilot ska kunna arbeta fullt ut med den.

6 – Tesla optimerad

Tesla Model 3 har en serie personliga tillbehör som kan köpas oberoende, eller du kan ha möjlighet att begära Premium-paketet mot en extra kostnad på 5 tusen dollar där du får:

– LED-dimljus – Uppvärmda säten med inbyggda 12 inställningspositioner som gäller för framsätena – UV och rökt filter monterat på panoramatakglaset – Interiör i träfinish samt 2 USB-kontakter tillgängliga för baksätena. – Alternativ förarprofil som gör att du kan justera olika element som speglar, ratt och högtalare.