Saas och appar på #MeetingPointSaas

Saas och appar på #MeetingPointSaas

Nästa tisdag den 19 juni kl 9:30 hålls ett nytt Meeting Point-evenemang, den här gången tillägnad Saas (Software as a Service) där deltagare kallas att delta aktivt genom sina workshops, presentationer och Startup Forum.

Det kommer att äga rum på Silken Puerta de Amrica Hotel (Av. De Amrica, 41) i Madrid, och läsarna av Wwwhats new kommer att kunna dra nytta av gratis registrering i evenemanget med hjälp av inbjudningskoden WTSN12 när de fyller i formuläret.

Detta är programmet, som i grunden är uppdelat i fyra steg, som nästan alla Meeting Point-evenemang:

Två samtidiga workshops i händerna på två stora proffs och experter:

– Workshop 1: Mobilappar, utvidgade horisonter undervisad av Miquel Camps, där du kan se hela bredden och omfattningen av denna nya teknik baserad på rörlighet.

– Workshop 2: Mjukvara som en service, undervisad av Agustn Cuenca, där vi pratar om Saas och hur startups och företag med hög tillväxtpotential kan dra nytta av utvecklingen med Rails, vilket är bättre anpassat till den påskyndade tillväxten av ett projekt.

Rundbord Övergången till Saas i företag där Saas operatörer kommer att delta med nya förslag för i år.

V Meeting Point Startups Forum, där fyra projekt kommer att presenteras inför en jury av investerare, där vinnaren är den som får högst poäng efter att ha lagt till, till 50%, juryn och användarnas röster från och med sociala nätverk.

Slutligen, under en cocktail, kommer det att finnas tid för nätverkande och att söka synergier med deltagare och deltagare.