Runkeeper

Runkeeper startar "Löpargrupper" att bjuda in vänner och vara motiverad

Runkeeper

Vi har redan pratat med dig tidigare om Runkeeper, en av applikationerna för att hålla reda på våra mest populära körningar och promenader. Specifikt använder mer än 30 miljoner människor appen på sina mobila enheter. Under de senaste timmarna, Runkeeper har introducerat mäklargrupper, att bjuda in vänner och hålla dig motiverad under sport.

Som ekade från företagets officiella blogg, tack vare gruppens nya funktion upp till 25 personer kan delta i olika sportutmaningar (Möjligt att bjuda in fler användare även efter att gruppen har skapats). Dessutom innehåller applikationen en chatt för att motivera resten av teammedlemmarna. Generellt sett är driften av den nya funktionen väldigt enkel: du måste bara välja en utmaning, bjuda in våra vänner och börja springa.

Utan tvekan är det en mycket intressant funktion för alla som gillar att springa i en grupp. Uppdateringen vi pratar om är tillgänglig just nu genom följande länkar till App Store och Google Play. Sedan lämnar vi dig med en video som visar driften av Groups of Brokers.

Källa: Runkeeper Blog