Roku introducerar nya videostreamingsenheter

roku

Om du spelar en Roku-enhet hemma kunde du säkert ha sett att den erbjuder fler resurser än en ChromeCast, vilket är den bästa konkurrensen för Apple TV idag. Även om många av kanalerna är begränsade till USA finns det dussintals av dem som kan avnjutas var som helst i världen, och att bara ha Netflix inne är redan värt den lilla investeringen.

En av styrkorna med Roku är möjligheten att sätta hörlurar på fjärrkontrollen så att vi kan se något på TV utan att behöva störa andra människor i samma rum.

Eftersom hörlursutgången finns på fjärrkontrollen och inte på själva Roku blir lösningen extremt bekväm för alla som behöver avstånd.

Nu har företaget presenterat nya enheter, multimediaspelare som fortsätter att satsa på ett mycket överkomligt pris om vi jämför det med liknande lösningar:

– Roku Express: Det är den i bilden ovan.

Med en storlek som liknar en ChromeCast säljs den för 30 dollar och erbjuder 1080p-streaming med WiFi 802.11 b / g / n och HDMI-koefficient.

Det finns en Plus-version med komposit-TV-utgångar som inte har en HDMI-ingång.

– Roku Premiere: priset når 80 dollar och inkluderar 4K-utgång och fyrkärnig processor.

Den har ett nattläge som justerar ljudnivån, och Plus-modellen, som når 100 dollar, har HDR-stöd, avancerad kontroll, micro SD-ingång och Ethernet-port.

– Roku Ultra: 130 dollar kostar den bästa modellen Roku, som har allt från Premiere Plus och lägger till Dolby Digital / Digital Plus, optisk ingång och USB-port, samt system för röstaktiverad sökning.

De kommer endast att finnas tillgängliga från och med 9 oktober, men kan redan beställas från Amazon, Roku.com, Walmart, Best Buy och andra amerikanska butiker.