rockpack

Rockpack, en ny app för videoinnehållshantering på iOS

rockpack

Eftersom video är ett av de mest populära kommunikationsmedlen som vi kan hitta på Internet ökar antalet applikationer som visas i butiker relaterade till publicering och upptäckt av olika videor.

RockPack läggs till i listan över intressanta videosändningsapplikationer, en ny app tillgänglig idag på AppStore för iOS med fokus på att erbjuda en enkel och personlig innehållshanteringstjänst. Vi har redan kommenterat att videoappsvärlden är ganska trångt, så vad gör RockPack annorlunda? Förmodligen hur fokuserad det är på enkelhet och att erbjuda en tjänst med knappast några alternativ eller extra funktioner och med automatisk anpassning när man rekommenderar innehåll.

Dessutom kan samma användare spara de videor som han befinner sig i i olika avsnitt och kanaler som han själv kan skapa för att få sitt eget innehåll klassificerat efter ämne. När som helst kan alla videor delas med kontakter från samma app. Idag erbjuder appen främst innehåll som finns på YouTube, men målet är att lägga till innehåll från fler nätverk och tjänster över tiden.

Du kan ladda ner Rockpack från iTunes genom att klicka på den här länken.