Ring Door View Cam, den nya kameran för din dörrklocka med 1080p-bild och mer

Ring Door View Cam, den nya kameran för din dörrklocka med 1080p-bild och mer

Ring Door View Cam, den nya kameran för din dörrklocka med 1080p-bild och mer

Även om lösningarna på brott kan vara väldigt olika och inte alla behöver alltid fungera, skadar det inte att hålla dem i åtanke som en säkerhetsbarriär i dessa fall. Kamerorna för klockan ellervideodörrtelefonerDe är ett mycket bra sätt att kontrollera vem som är vid din dörr och särskilt att se, vid stöld, tjuvens ansikte (eller åtminstone ha bevis).

Ring, specialiserad på denna klass av dörrklockor, har lanserat sin femte videodörr:Ring Door View Cam,med specialfunktioner som 1080p bildutmatning så att du inte tappar information och detaljer som ett tacksamt löstagbart batteri.

Ring Door View Cam, den nya dörrvakten med olika detaljer

Denna dörrklockakamera har sin starka punkt i detaljerna. Utrustad med rörelse- och aktivitetsdetektering kan den också känna igensamtal i två riktningar.Din kamera tar 1080p-bilder, och tack vare dessa inspelningar kan användarna veta vad som händer framför sina dörrar, antingen live eller i separata videor. Dessutom är den utrustadmed nattsynEftersom stölder ofta förekommer på natten kan kameran fånga den om den inträffar.

Installationen av kameran är mycket enkel; du måste bara lägga den i ett kikhål som är kompatibelt. Ta bara bort glaset från kikhålet, lägg frontpanelen på dörrens sidoroch sätt i batteriet som är avtagbart.Tack vare detta batteri som sitter på insidan av dörren behöver vi inga kablar av något slag.Plötsligt och med ett dunk blir kikhålet i ditt hus till en intelligent säkerhetskamera.

Bland andra funktioner har Ring Door View Cam förmågan att upptäckainteraktioner vid dörren.Om någon till exempel bankar på din dörr utan att använda klockan, kommer kameran att upptäcka den och varna dig för den. Det är helt konfigurerbart, på ett sådant sätt att om vi vill inaktivera inspelningens ljud eller video kan vi göra det utan problem.

När det gäller sekretess gillar inte alla att se en kamera på dörren till ett hus. Med Ring doorbell-kameran kan du ställa in sekretesszoner; kamerankringgå dessa områden i ditt synfält.Om det händer att du bor i ett samhällsområde kan du konfigurera kameran så att den inte kommer in i grannarnas hus och respekterar deras integritet. Slutligen, om du har en enhet med Alexa,du kommer att kunna styra Ring Door View Cam med den,och du kan till och med få dem att prata med personen vid dörren om du ber dem.

Ring Door View Cam pris och tillgänglighet

Vi kommer att kunna förvärva denna kammare för dörrklockan i Spanien, antingen på webbsidor som Amazon eller på själva Ringwebbplatsen. Vi kan också få det från specialiserade elektronikbutiker, och dess slutliga pris blir199 euro.Vi lämnar ett galleri med en lista med bilder på enheten.

Ring Door View Cam på Amazon