Rheo, videokanalen för Apple TV, får mer än 2 miljoner dollar i investering

reo

Applikationer som hjälper oss att ha vår egen personliga TV är inte särskilt frekventa. Det är sant att vi har miljontals intressanta videor på YouTube, men det är nödvändigt att investera mycket tid för att hitta det bästa och lägga till det i en personlig lista, varför många inte inkluderar det i denna kategori.

Rheo, en applikation skapad av Alan Cannistraro, som arbetade 12 år på Apple, syftar till att underlätta arbetet i detta avseende. Du vill erbjuda separata videor efter ämne, så det är lätt att hitta en humorkanal, till exempel eller en teknikkanal.

Idén, som redan innehåller mer än 16 000 videor, inklusive flera från Facebook och många från Vimeo, har fått styrka och har nu fått uppmärksamhet från en bra samling investerare som har gett 2,3 miljoner dollar för att öka sin närvaro. .

Rheo anpassar sig efter användarens smak så att innehållet är helt personligt, även om alla ser samma kategorier. Om två personer, till exempel, väljer sportkanalen, väljs videoklippen inuti baserat på de inställningar som har samlats in över tiden.

Tyvärr är det visade innehållet bara på engelska, förhoppningsvis kommer de att passera gränserna lite efter lite.