rewordify omvandlar svår engelska till lätt engelska

ingles

Nyfiken verktyg som vi presenterar idag, en applikation som kan omvandla texter på avancerad engelska till versioner mycket lättare att läsa, med mer tillgänglig ordförråd och grammatisk struktur.

Om vi ​​analyserar det ytligt ser vi det Omfattande Det har ett textfält högst upp, där vi måste klistra in den svåra texten som vi vill omvandla. På så sätt kommer vi att se en version som belyser de avsnitt som systemet har beslutat att ändra, med möjlighet att jämföra orden i fråga för att utöka vår ordförråd.

Om vi ​​gräver lite djupare ser vi att det finns ett konfigurationsavsnitt med många alternativ för att anpassa denna omvandling och därmed anpassa sig till användarens engelska nivå. Vi kan till exempel ange en serie ord som vi vill skydda mot manipulering av Rewordify och därmed få en egen databas med ordförråd inlärat på det språket.

Det roliga är att vi kan inkludera en url, till exempel från en tidning på engelska, och se en fullständig version av den angivna sidan med de ersatta texterna, enligt samma filosofi som diskuterats ovan.

Antalet praktiska användningar i den akademiska världen är enormt, även om vi i vår professionella dagliga verksamhet också kan använda den för att konsultera källor som använder mer komplex engelska utan att behöva tillgripa Googles ofta katastrofala maskinöversättningssystem.

Länk: rewordify.com | Gå freetech4teachers.com