Registrering tillgänglig för att använda Skypes översättningsverktyg i realtid för Windows 8.1-användare

Skype-logotyp

Microsoft har arbetat med Skype-översättare, ett verktyg som fokuserar på realtidsöversättning för samtal som förekommer inom Skype-plattformen, som introducerades för första gången av Satya Nadella och Gurdeep Singh Pall i maj förra året vid öppnandet av kodkonferensen för Re / Code.

Sedan dess har Microsoft fortsatt att utveckla det, och idag påpekar de med hjälp av ett nytt tillkännagivande via Skype-bloggen och noterar tillgången på begränsade platser för användning av dess preliminära version, vars åtkomst måste begäras via en registreringssida, att vara initialt tillgänglig för datorer och surfplattor under Windows 8.1, eftersom det också är begränsat när det gäller språkval.

Som en del av registreringsprocessen kommer användarna att bli tillfrågade om de språk som är viktiga för dem, de plattformar där de vill se det läggs till och hur de kommer att använda det när det är tillgängligt.

Denna information hjälper dig att göra förbättringar i framtida versioner. Det bör noteras det intresse som framkallats av det här verktyget för att översätta Skype-samtal i realtid, att döma av orden i samma tillkännagivande, som syftar till att eliminera kommunikationsgapet genom att eliminera språkbarriären, förbättra produktiviteten och den mänskliga anslutningen .

Med mer än 300 miljoner användare anslutna varje månad, som talar mer än 2 miljarder minuter om dagen, kommer det utan tvekan att vara ett viktigt steg i kommunikationen. I den bemärkelsen åtar sig det från samma tillkännagivande att dela mer information under de kommande veckorna.