Reelgood, samma gränssnitt för att konsultera katalogen över Netflix, HBO, Amazon Prime …

Reelgood

Idag är vi många som använder plattformar strömning som bland andra Netflix, HBO eller Amazon Prime. Problemet är att om vi är registrerade i flera av dessa tjänster vi är tvungna att konsultera katalogen över de olika plattformarna separat. Av denna anledning har Reelgood fångat vår uppmärksamhet, en webbplats som låter oss konsultera från samma gränssnitt hela katalogen över de viktigaste plattformarna för strömning.

Så snart du går in på webbplatsen Reelgood vi måste ange de källor som vi vill använda. Vi kan till exempel välja Netflix och HBO om vi har ett konto på dessa plattformar. En gång vald Reelgood börja visa oss på samma gränssnitt katalogen för båda plattformarna, vilket är ganska bra för. När vi vill spela en specifik serie eller film, klicka bara på knappen spela och motsvarande plattform öppnas.

Förutom ovanstående har Reelgood ganska intressanta tilläggsfunktioner, till exempel möjligheten att lägga till innehåll i spellistan och enkelt upptäcka nytt innehåll. Vid denna punkt kan vi inte förneka användbarheten av plattformen, vilken Vi underlättar i hög grad konsultationen av katalogerna för de ovan nämnda tjänsterna. Om det har fått din uppmärksamhet kan du ta en titt på dess funktion genom följande länk på Reelgood-webbplatsen.