Reebok Fitness, program och tips för att träna på iOS och Android

reebok

När det gäller sport och träning har vi sett och analyserat olika applikationer som är avsedda att vara ett incitament att vara passande, från applikationer som mäter träningstid och frekvens och ger oss prestationer för detta till applikationer som simulerar förföljelser.

Nu läggs Reebok-varumärket till i alternativen att träna med hjälp av mobiltelefonen och presenterar sin Reebok Fitness-app, med vilken vi kan skapa ett personligt träningsprogram från 6 till 12 veckor och som växlar mellan två av följande sportdiscipliner: promenader, löpning, dans, yoga och träning. Detta är ganska begränsande om vi bara vill göra yoga eller träna med en disciplin, liksom 12-veckors planeringsgränsen, men om vi kombinerar det med promenader eller väljer två av sportvarianterna, kommer appen att göra oss användbara för de valda veckorna.

Utformningen av träningsveckorna är automatisk men inte fixad, och genom att trycka på redigeringsknappen kan vi justera om och ändra de programmerade aktiviteterna. I vart och ett av alternativen specificeras vad vi ska göra, hur och hur länge, och när träningen är klar kan vi lägga upp våra prestationer på Facebook, Twitter eller dela dem via e-post.

Du kan ladda ner det från iTunes och GooglePlay.