Reddit spänning för de senaste händelserna på plattformen

Reddit

Som man säger kan de laga bönor överallt, och på Reddit är det inget undantag. Flera media upprepar kaosläget som Reddit-plattformen upplever idag som ett resultat av avskedandet av Victoria Taylor, en nyckelmedlem på plattformen och koordinator för den populära sektionen AMA (Ask Me Anything), liksom den dåliga kommunikationen existerande med moderatorer nära.

Som en följd av denna situation har många moderatorer för viktiga samhällen på plattformen, med miljontals abonnenter, beslutat att göra sina gemenskaper privata, medan andra moderatorer överväger att följa samma väg eller konsultera användare först. Resten av moderatorerna som fortfarande håller sina samhällen öppna känner sig också oroliga med fakta.

Sedan Reddit har Taylors avgång från företaget bekräftats, även om han inte har kommenterat enskilda anställdsfrågor, enligt TechCrunch, som inte har fått svar när dess grundare, Alexis Ohanian, har kontaktats för att tala. av saken.

Det verkar som att Taylors uppsägning motiveras av en AMA utförd med Jesse Jackson, även om det enligt ett svar, nu borttaget, kan vara mycket mer i en tråd i Quora, där Taylors avskedande kanske är spetsen för arvet av en serie händelser som har lidits på senare tid, inklusive den senaste nedläggningen av fem subreddits för den påstådda överträdelsen av gemenskapens policy av det erbjudna innehållet, vilket har stört många användare, som ser en selektiv tillämpning av policyerna för att förstå att det finns andra subreddits med sämre innehåll som inte har fått någon konsekvens.

Idag är verkligen ingen bra dag på Reddit, där moderatorernas upprorhändelser fortfarande sker som ett protestmedel.