Reddit presenterar sina officiella mobilapplikationer

reddit

Reddit är en av de webbplatser som inte förändras, som bibehåller sin stil, som inte låter sig påverkas av andra … deras design fortsätter att se ut som förra seklet, men dess många miljoner dagliga användare gör det klart att den som garanterar framgången för plattformen är deras community och innehållet de publicerar, inte strukturen eller utformningen av det som publiceras.

På grund av framgången med reddit och sättet att erbjuda innehåll finns det många projekt som har fötts i syfte att göra lösningen eller erbjuda sådant innehåll på mobiltelefoner, men först nu har vi en lösning från företaget, applikationer för iOS och Android redan tillgängliga på den här länken.

Dessa applikationer kommer att ersätta Alien Blue, appen de köpte 2014. Även om det ursprungliga målet efter köpet var att arbeta på Alien Blue för att förvandla den till företagets officiella, har det inte fungerat som de trodde. De drog slutsatsen att det var bättre att göra en från grunden, och det är vad vi har idag redan tillgängliga på Google Play och iTunes.

Den nya applikationen, som kommer att ha nyheter oftare än med Alien Blue, erbjuder informationskort för att underlätta tillgång till multimediainnehåll, och det är möjligt att anpassa subreddits, även om du måste ha en moderatorprofil för att göra det.

Fantastiska nyheter för oss alla som konsumerar reddit dagligen på jakt efter goda nyheter.