Reclipit - Pinterest av erbjudanden och rabattkuponger

Reclipit – Pinterest av erbjudanden och rabattkuponger

Reclipit - Pinterest av erbjudanden och rabattkuponger

Erbjudanden, rabattkuponger och gratisartiklar, det här hittar vi på Reclip.it, en ny innehållshanteringsplattform med fokus på erbjudanden, kampanjer, rabattkuponger och andra sätt så att förvärv av produkter och tjänster kommer ut till oss mest ekonomiskt möjlig.

Dess funktion är ganska lik Pinterest, även om den har sina nyanser, eftersom vi här inte talar om anslagstavlor utan mappar, som dess skapare kan tillåta alla användare att bidra till inkludering av erbjudanden och kampanjer av alla slag.

Faktum är att användare kan följa andra användare och deras mappar, förutom att de kan söka i olika mappar efter olika sätt att spåra dem. Om vi ​​hittar några erbjudanden eller kampanjer som intresserar oss i några av dessa mappar kan vi inkludera dem i några av våra mappar eller till och med gå direkt till de ursprungliga webbplatserna för erbjudandena för att göra inköp.

Om familj och vänner följer oss kommer de att kunna veta de klipp som vi lägger i några av våra mappar, precis som vi kan följa andra användares klipp.

I avsnitt handla om vi kan möta bokmärke att vi kan ange i webbläsarens fält, även om de redan kunde ha gjort det mer synligt, och e-postmeddelandena som vi kan konfigurera stöder inte alla tidszoner.

Vi kommer att se om den här innehållshanteringsplattformen om erbjudanden och kampanjer erhåller en kritisk massa av användare som i kombination med de olika webbplatserna som erbjuder rabattkuponger kan vara en plattform att överväga.

Länk: Reclip.it