Readdu, nytt alternativ att bli informerad om de ämnen som intresserar oss

Readdu

Readdu är en ny plattform som gör att vi kan informeras om de ämnen som intresserar oss, även om det för närvarande är i privat beta, så för tillfället bör vi bara ange vår e-postadress och vänta på kommunikation från själva tjänsten.

Men vad den erbjuder oss är ett nytt sätt att få tillgång till information. Enligt beskrivningen är det det enda sättet att omgruppera flöden i läsrum. Dessutom kommer det att tillåta oss att lägga till innehåll som favoriter, skapa läslistor så att vi kan komma åt artiklarna senare och även snabbt kasta bort innehåll som är lite intressant för oss. Det ger oss också en aning när de berättar att alla berättelser finns i molnet, tillgängliga var som helst och när som helst.

Med allt detta verkar det som det erbjuder intressant, även om det inte beskrivs närmare, och faktiskt, på sin Twitter-profil har det fortfarande inga tweets. Nu kan vi bara få en idé med att fånga tjänsten den erbjuder på sin huvudsida, där vi ser en lista med berättelser grupperade efter kort och väntar på att vi ska bestämma om några av dem ska få tillgång till allt innehåll de erbjuder, även från originalsidan från samma källor.

Länk: Readdu