RankPanel – analys av positionering av ord och domäner i Google

RankPanel - analys av positionering av ord och domäner i Google

Om du har någon typ av webbplats på Internet, förutom att erbjuda det bästa innehållet till besökare, måste du ta hänsyn till positioneringsnivån genom sökmotorer. Och ett bra sätt att se det erbjuds RankPanel, ett verktyg som kom ut som en offentlig beta förra veckan, och har en uppsättning verktyg som genom analys med tabeller och grafer gör att du får en fullständig bild av placeringen av valfri term eller domän på de olika Google-platserna den stöder, från USA till Italien, genom Spanien.

För att kunna använda den här verktygen måste du registrera dig och välja både den lokala Google-sökmotorn som du vill få resultaten från samt sökordet eller domänen du vill söka efter. När sökningen är klar kommer du till en översikt baserad på tabeller och diagram som gör att du kan få en uppfattning om söktermens prestanda i den valda sökmotorn. Du kan alltid ändra nyckelordet eller domänen, eller till och med sökmotorn, men du har också andra avsnitt som till största delen kommer att gräva i den information som erhålls i översikten.

Det är också viktigt, även om det bara är för att bläddra, att känna till de viktigaste domänernas positionering enligt den valda sökmotorn, veta vilka av dem som förbättrar sin position och vilka av dem förlorar, vid ett visst datum, både för de organiska resultaten och de betalda.

Länk: RankPanel