QualityTime

QualityTime, för att spela in och kontrollera den tid du spenderar med varje applikation på Android

Kvalitetstid

Tror du att du slösar för mycket värdefull tid med att använda din smartphone? Slutar du dela med dina nära och kära och till och med offra dina sömntimmar för att tillbringa några minuter till med honom framför dina ögon? Gör du inte vad du borde spendera speltimmar som du inte ens märker? Tja, om något av dina svar är bekräftande kommer QualityTime förmodligen att tjäna dig, en ny applikation för Android som försöker lära dig dina vanor med mobil användning, så att du kan hantera en digital diet.

För detta registrerar appen hela tiden den tid du spenderar på att använda din telefon både i allmänhet och på ett uppdelat sätt, det vill säga med användningsstatistik för varje applikation separat. Så om du spenderar två timmar om dagen mellan Facebook Messenger-appen och webbläsarappen kommer QualityTime att berätta exakt vilken du spenderar mest tid på och den du öppnar mest. På samma sätt, om vad du vill granska är vid vilken tid på dagen du spenderar dina mest värdefulla minuter med att kommunicera från WhatsApp, med den avancerade individuella registreringsfunktionen som innehåller en interaktiv tillfällig graf, kommer du att veta omedelbart.

Men det bästa kommer senare eftersom appen automatiskt kommer att gruppera posterna för att presentera dagliga, veckovisa och månatliga rapporter och kommer att ha flera sätt att ställa in gränser för tidpunkten för användning, från grundläggande meddelanden som varnar om den konsumerade tiden till mer slående meddelanden som du De bjuder in dig att ta en paus och ägna dig åt andra saker som förmodligen är mer användbara, eller snarare, som namnet antyder, att spendera kvalitetstid. Förresten fungerar det bättre om vi registrerar oss på ett QualityTime-konto eftersom det underlättar dess användning även i framtida funktioner för att införlivas, bland annat synkronisering med hemapparater – med hjälp av IFTTT-.

Länk: QualityTime i Play Store