Puls, det nya smarta armbandet från Will.i.am, sångare till The Black Eyed Peas

smartwatch will.i.am bep

Det breda intresset för The Black Eyed Peas är inte förvånande för det senaste inom teknik och Will.i.am, dess sångare, är det bästa exemplet på detta. Som en av de första aktieägarna i Beats, den musiktjänst som Apple nyligen köpte för en miljard dollar, har han nu beslutat att fördjupa sitt i.am + -företag i världen av smarta klockor och armband med en ny produkt som heter Puls, en bärbar från de som påstår sig ha krävt mer än två och ett halvt år att slutföra.

Puls styrs via röst med en tjänst som liknar Siri som heter Aneeda – ordspel med uttrycket Jag behöver en … – och har de gemensamma färdigheterna i den senaste smartwatchen och smarta armband: fotohantering, e-post, meddelanden, poster relaterade till fysisk aktivitet och musikspelare, bland andra. Dessutom kommer den med 1 GB RAM, 16 GB lagring, WiFi, Bluetooth, GPS, fler sensorer och till och med 3G-anslutning för att möjliggöra röstsamtal också. Svart, vitt, blått, rosa och till och med ett par med guld- och diamantinlägg är en del av de visuella stilarna som ska presenteras.

De kompletteras med en efterlängtad nyhetstjänst i samarbete med News Corp, en app för att upptäcka känslomässigt tillstånd, snabba alternativ för smart uppringning (ring till personen du talade med i baren igår kväll …) och sociala egenskaper som gör det möjligt att utbyte av innehåll med andra pulser, inklusive kontaktdata, till vilka du kan ansluta både genom geografisk närhet och genom direktkontakt – liknande NFC-. Slutligen uppskattas dess ankomst på marknaden i början av 2015, faktiskt i termer av priser och tillgänglighet, har det knappast nämnts något avtal att erbjudas i USA med AT&T.

Kort sagt, subtrahera som verkar bekräfta huruvida så många särdrag kommer att få en plats på marknaden eller helt enkelt passera som en anekdot till när det gäller innovationer som främjas av populära artister.

Bild och mer information: Nästa webb