Program som hjälper dig att spara pengar

Appar för ahorrar dinero

Att hantera våra intäkter under hela månaden för att generera besparingar på kort, medellång och lång sikt är en enklare uppgift om vi har det perfekta verktyget för det. Statistik och analys, tips, utmaningar, exakta transaktioner och andra intressanta alternativ De är tillgängliga i gratisapparna nedan.

Ingen av dessa appar har ett betyg på mindre än 4,6 av 5 på Google Play, så du kan validera det tusentals användare använder dem dagligen för att kontrollera sina inkomster och utgifter. Dessa är de mest framträdande.

Money Manager, Expense Tracker

Om du behöver en GPS som alltid visar information om dina utgifter under varje dag, så är den här appen för dig. Sammanfattningsvis i det första alternativet i listan du kan organisera fakturor och budgetar, se detaljerade diagram med intäkter och kostnader, ange utgifter efter kategorier, bland annat.

Något som inte kan missas från denna applikation är det det är väldigt enkelt att hantera, så att du inte behöver vara ekonomi- eller dataspecialist för att mata in uppgifterna och se statistiken om vad som går in och ut ur din ficka, bokstavligen.

Utmana 52 veckor att spara

Som namnet antyder är det en ettårig träningsutmaning, fördelad på 52 veckor, där du kan lägga till utmaningar med värde och ett startdatum så att plattformen ansvarar för att hantera värdena. Och vad är syftet? Tja, väldigt enkelt, i slutet av 52 veckor har du besparingar som kan variera mellan 1 300 och 13 000 euro eller dollar.

Varje veckomål har specifik information så att du lite efter lite kan fylla din sparficka för framtiden. Som den tidigare kan den laddas ner gratis.

Kontrollkostnader

Personligen är det verktyget som jag har använt ett tag sedan det är ganska intuitivt, presentera mig för detaljerad statistik, grupputgifter efter kategorier, ändra valutatyp, lägg till ett lösenord för att få tillgång till det bland annat.

En viktig punkt att notera är att du kan lägga till betalningspåminnelser, ange bilder som liknar varorna du har köpt, använd en intern räknare, etc. Idag har Control Expenses mer än 1 miljon nedladdningar och en rating på 4,6 på Google Play.