Presentation.io så att andra kan se vår presentation i realtid

presentacin

Att kunna se presentationen som någon gör utan att behöva göra en videokonferens är något mycket efterfrågat i den akademiska och professionella världen. Presentation.io är ett av de befintliga förslagen för att genomföra denna åtgärd, vilket endast kräver en webbläsare för att se önskad presentation.

Lösningen används av prestigefyllda institutioner som MIT, Stanford eller Yale, med ett gratis alternativ som kan förlängas med 14 dollar i månaden som gör att du kan spara presentationen på Internet i mer än 48 timmar (gräns för gratisalternativet) .

Den person som ansvarar för presentationen behöver bara ladda upp filen (stöder upp till 20 olika format) och börja sända den till alla anhängare som han har, som kommer att se de åtgärder som utförs i realtid. För att se en presentation måste du bara länka till den utan att du behöver registrera dig i systemet.

Vi kan också se presentationen från mobiltelefonerna, även om de kommenterar TNW att realtid i det här fallet inte är så … verklig, det finns en liten tidsfördröjning från presentatörens ändringsglas tills mottagaren uppfattar förändringen.

Ett utmärkt alternativ för att överföra kunskap och synkronisera åtgärder mellan arbetsgrupper.