Preamp.fm, träffa de musikgrupper som spelar i din stad

förförstärkare.fm

Hur många gånger har vi missat konserter i vår stad för att vi inte känner till bandet som uppträder eller för att vi inte vet om vi ska njuta av det eller inte, när egentligen många av de betalda eller gratis konserter som äger rum nära oss kan visa sig vara bra. möjlighet att upptäcka ny musik eller ha det bra. Sanningen är att vi inte brukar gå på konserter om vi inte känner till det aktuella bandet.

Det är i grund och botten vad Preamp.fm syftar till att lösa, en webbplats som hittar oss och lokaliserar lokala artister som spelar live nära vår plats och, utifrån den informationen, skapar en video med listor och föreställningar för alla grupper. som agerar så att vi kan se om de lockar vår uppmärksamhet eller om vi kanske gillar dem eller inte. Om vi ​​bestämmer oss för att gruppen kan få oss att njuta av kan vi köpa konsertbiljetter direkt från sidan.

Enkelt men effektivt och användbart för att inte missa intressanta musikhändelser och upptäcka nya grupper live. För närvarande fungerar tjänsten bara i Los Angeles, New York, Washington DC och San Francisco, även om den syftar till att bli ett globalt verktyg.