Pottermore öppnar registret för alla användare

Pottermore öppnar registret för alla användare

Vid den tiden berättade vi redan om utseendet på en portal riktad till Harry Potter-fans, Pottermore, där författaren till sagan, JK Rowling, skulle vara en aktiv del av den. Nåväl, vi har redan nyheter om det, eftersom den här portalen inte längre är i privat beta, vilket öppnar registreringen för alla användare som vill ha den, även om det innebär att godkännandet av nya användare inte kommer att ske omedelbart utan i faser.

Pottermore är en webbportal som gör det möjligt att skapa en online-community av fans av Harry Potter-sagan, som kan utforska böckernas universum och interagera med andra användare. Det har också en onlinebutik där du för närvarande kan köpa elektroniska böcker och ljudböcker på brittisk engelska och amerikansk engelska, enligt webbplatsen själv. Tillgången sedan slutet av mars genererade på bara några dagar en försäljning på 1,5 miljoner dollar till salu.

För tillfället kan användare registrera sig och välja ett av användarnamnen de erbjuder slumpmässigt utan möjlighet att välja ett användarnamn på ett personligt sätt. Du kan bara vänta på att bli godkänd. Det första partiet av användare som godkänns kommer att klassificeras i ett av de fyra Hogwarts-husen och sedan kommer de att kunna utforska mytologin i Potter-universum. Det kommer att finnas råmaterial, sociala spel och också möjligheten att hans anhängare kan dela sina egna berättelser om Harry Potter.

Länk: Pottermore | Går: VentureBeat