postsecret

PostSecret: OutLoud, det konstnärliga projektet som tar emot och publicerar hemligheter online

postsekret

Det verkar som om en ny trend av sekretess och anonymitet dyker upp online. Först berättade vi om Secret, ett socialt nätverk där chattgrupper och feeds kommer att skapas där vi kan publicera alla typer av material anonymt, och för några dagar sedan upptäckte vi Whisper, en mobilapp för att dela hemligheter i samhället.

Ansluter sig till denna kategori är PostSecret: OutLoud, en bloggplattform som uppmuntrar oss att uttrycka våra hemligheter högt, och som ber om anonyma volontärer att spela in sina mest intima hemligheter så att de kan publiceras online. Vi kan skicka dem via webben eller lämna ett meddelande på en telefonsvarare, och teamet som ansvarar för bloggen väljer de bästa bekännelserna för att skapa videor som publicerar dessa hemligheter och där vi också kommer att se vackra konstnärliga miljöer.

Om du vågar lämna din hemlighet (kom ihåg att innehållet publiceras på engelska just nu) kan du besöka denna webbsida där vi kan göra inspelningen och skicka den direkt, utan att behöva lämna någon personlig information och godkänna att vår röst kommer att användas för att skapa en kommenterad video. Vi kan också lämna ett meddelande på telefon 1+ (240) 428-4710.

Vi lämnar dig här med den nyfikna första videon som publicerades av tjänsten, där vi kan höra hemligheterna och se animationerna arbeta tillsammans:

)