Posterous tillåter inte nya registreringar … gör en säkerhetskopia av dina data innan de stängs

efterföljande

Twitter köpte den fantastiska Posterous publiceringsplattformen i mars 2012, strax efter att de öppnade möjligheten att göra en säkerhetskopia av allt vi publicerade där, så att alla texter som skickades sedan starten 2008 kan laddas ner till vår dator.

Nu kommenterar de i TC att det inte är möjligt att göra nya registreringar, vilket visar felet som visas i den övre skärmbilden, en ny indikation på att Posterous har lite tid kvar att leva.

Kom ihåg att vi kan skapa en zip med allt publicerat innehåll, eftersom det är nödvändigt för att komma åt posterous.com/#backup, klicka på Begär säkerhetskopia och vänta på e-postmeddelandet där informationen som säkerhetskopian har genererats kommer att finnas. När meddelandet har mottagits måste vi återvända till posterous.com/#backup att ladda ned.

Även om detta bara kan vara ett tekniskt fel, verkar inte den posterösa supporttjänsten ge någon tillfredsställelse, vilket visar en känsla av klassisk övergivande av de webbplatser som har sina dagar numrerade.

För närvarande har inget av företagen, varken Twiter eller Posterous, beslutat om ämnet eller om stängningen av plattformen eller om det är omöjligt att skapa nya användare. Hur det än verkar verkar det som att applikationens popularitet har minskat de senaste månaderna:

Trafik i efterföljande enligt Alexa.com

Jag saknar ärligt talat plattformen.