PodKeeper

Podkeeper – hantera och lyssna på avsnitt av dina favorit podcasts på Android

PodKeeper

Om vi ​​gillar våra favoritpodcasts kan vi hantera och lyssna på dem både på våra stationära system och följa med oss ​​i våra dagliga uppgifter och på våra mobila enheter, inklusive smartphones och tabletter. När det gäller Android har vi i Google Play ett brett utbud av applikationer, varav en är Podkeeper, där vi har en gratisversion och finansieras genom reklam och en betald version, utan reklam och med fler alternativ.

Podkeeper tillåter oss att söka och prenumerera på de podcasts som vi vill ha i vår samling, även om det också gör det möjligt för oss att ange webbadressen till de podcasts som vi vill prenumerera på och inte visas i sökningar. Vi måste bara börja ladda ner avsnitten för att lyssna på dem. Nedladdningar av avsnitt kan göras med både mobilanslutningar och Wi-Fi-anslutningar, och antalet avsnitt per podcast kan begränsas till nedladdning automatiskt.

Det är också intressant att veta att vi kan pausa uppspelningen vid ett inkommande samtal och fortsätta efter att ha lagt på. På samma sätt kan vi konfigurera de åtgärder som ska utföras av applikationen när vi ansluter hörlurar. Om vi ​​någonsin har slutat spela ett avsnitt vid en viss tidpunkt kan vi återuppta det vid en annan specifik tidpunkt. Avsnitt kan markeras som lästa eller inte.

Med ett Holo-gränssnitt är det en intressant lösning för att hantera och lyssna på podcasts, det vill säga för Android-terminaler som börjar med version 4 eller högre.

Länk: Podkeeper gratis på Google Play | Går: AddictiveTips