Pocket Light Meter, en ljusmätare för att ta bilder [iOS]

ficklampmätare

När vi hör konceptapplikationen för fotografering är det första vi tänker på att redigera bilder, sätta moderna filter, lägga till text eller markera färgen, men det finns verkligen en mycket bredare värld när det gäller fotograferingsapplikationer och Pocket Light Meter är ett bra exempel på det.

Om du lämnar digitalfotograferingsvärlden åt sidan kommer Pocket Light Meter till nytta om du vill göra gammaldags fotografering och själva kontrollera exponering, bländare och ISO. Sammanfattningsvis undviker vi arbetet med att behöva räkna om dessa tre faktorer varje gång vi fotograferar en scen, eftersom appen i sig visar oss vilka parametrar som är idealiska för att fotografera en viss miljö, en nyckelfaktor för dem som fortfarande vågar göra sina bilder . med en manuell kamera.

Användningen av Pocket Light Meter är enkel och snabb, eftersom applikationen från samma huvudskärm visar oss en visualiserare av miljön som vi fokuserar med tre parametrar längst ner (tid, bländare och ISO) och alternativ för att spara den visade data. Från samma app kan vi justera ISO för att styra ljuset som kommer in i den fotograferade bilden, och kunna styra vilka delar av bilden att fokusera på. Efter justering av ISO och bländare eller exponeringstid återställs värdena automatiskt för att säkerställa att vår inspelning är konsekvent.

En enkel app, gratis och mycket viktigt att tänka på för romantiker som då och då vill glömma bort digital fotografering. Du kan ladda ner den från den här länken till iTunes.