Pocket lanserar testprogram och ett rekommendationsutrymme

fickrekommendationer

Pocket, den populära mobilapplikationen och onlinetjänsten för att spara webbartiklar med deras olika multimediainnehåll – och läsa dem senare även utan internetanslutning, har meddelat lanseringen av sin betakanal för användare av Android, iOS och dess webbversion som gör det möjligt användare till den som vill, testa de senaste funktionerna innan de släpps för allmänheten.

Och listan över nya testfunktioner tillgängliga från och med nu rekommendationer, ett nytt utrymme i appen och webbversionen av Pocket som automatiskt visar några av de mest framstående artiklarna som finns på nätet.

Humorportaler, teknikmedier, nyfikna nyhetssidor och kända globala tidningar är en del av de källor som Pocket använder för ett sådant urval.

Folk på Pocket säger det rekommendationer Det kommer tack vare behandlingen av de miljontals artiklar och webbinnehåll som människor håller dagligen för att läsa senare, vilket gör det relativt lätt att förstå vad som anses relevant.

Här är det värt att lyfta fram Pocket och att miljontals människor använder det för att spara inte bara det nya utan det som är riktigt bra och användbart, samt för att spara utrymme för granskning i framtiden.

Än en gång är det den första funktionen, av många fler utlovade, som erbjuds inom den nya betakanalen som innehåller en knapp för respektive feedback om vad som nyligen lades till.

Mer information: Officiell Pocket Blog