Pocket lägger till nya funktioner som hjälper oss att hitta nya objekt

ficka

Pocket har sedan länge upphört att vara en bokmärkningstjänst eftersom den har investerat mycket i upptäcktsfunktioner för att hjälpa användare att hitta nytt innehåll.

Efter samma dynamik tillkännagav de idag en intressant serie av nyheter. Lägg till exempel till ett nytt Utforska-avsnitt, som använder innehåll som sparats av användare, för att erbjuda nya objekt att upptäcka.

Vi kan använda sökmotorn för att bläddra bland artiklar som passar det ämne som intresserar oss, eller använda de föreslagna kategorierna och relaterade ämnen.

Vi kommer att se hur många gånger en artikel har sparats och naturligtvis möjligheten att spara den i vårt Pocket-konto. Och för att förbättra denna dynamik kommer vi att ha ett urval av artiklar, utvalda av Pocket.

Andra nyheter har att göra med dess Chrome-förlängning. Nu när vi sparar en artikel när du surfar på webben kommer vi att se tre rekommendationer för liknande artiklar. Och som en bonus kommer vi att se fler förslag när vi öppnar en ny webbläsarflik med artiklar som kan vara av intresse för oss, liksom dagens mest populära ämnen.

Intressanta funktioner som kommer att vara användbara för dem som bara vill filtrera dagligt innehåll från webben, med fokus på de ämnen som intresserar dem, från deras Pocket-konto.