Plizy, social videoaggregat, når Android-surfplattor

Plizy, social videoaggregat, når Android-surfplattor

Tabletter är elektroniska apparater som små och små håller på att sätta sig in i våra liv, vilket gör att vi bland annat kan ha vår egen personliga kanal med multimediainnehåll tack vare flera befintliga applikationer. Plizy är ett bra exempel på detta, existerande för tabletterna från Bitten Apple-företaget, och nyligen också för Android-surfplattor, som kräver Android-version från 3.1 eller högre.

Plizy är en applikation för surfplattor som låter oss skapa vår lista över personliga kanaler med kvalitetsvideor baserat på de kategorier vi väljer, även om vi också kommer att få videor från olika sociala källor och till och med från de viktigaste plattformarna för videovärd. På det här sättet har vi en applikation som anpassar sig till vår multimediasmak och som gör att vi kan upptäcka nytt multimediainnehåll tack vare våra kompisnätverk.

Men dessutom kan Plizy också noteras för dess tydlighet och enkelhet i gränssnittet, liksom dess flytbarhet i dess prestanda. Allt vi behöver göra är att identifiera oss med vårt Plizy- eller Facebook-konto, så att vi kan börja skapa vår lista över personliga kanaler, titta på de videor som mest lockar vår uppmärksamhet, ha tillräckligt med kontroller för det och också räkna med verktyg för att bokmärka och dela innehåll. Faktum är att från den officiella Plizy-sidan har vi en förlängning för Chrome som låter oss bokmärka videor för att se dem senare genom Plizy.

Länk: Plizy officiella webbplats | Går: Addictivetips