PlayMemories Online, Sonys nya erbjudande att lagra foton i molnet

PlayMemories Online, Sonys nya erbjudande att lagra foton i molnet

Det finns bara några dagar kvar till maj månad och vi har redan ett nytt datum att vara uppmärksam på. Detta är den 25 maj, den dag Sony valde för lanseringen av sin nya tjänst som heter PlayMemories Online, som i grunden är en ny molnbaserad tjänst där ett utrymme på 5 GB kommer att erbjudas gratis till användare som är särskilt dedikerade för lagring av fotografier.

PlayMemories Online tillåter alla användare att ladda upp sina foton och de kommer att synkroniseras så att de kan göras tillgängliga för andra enheter, inklusive tv-apparater och digitala ramar. Men också kan bilderna delas privat till andra användare, så att om en familj tar bilder av något evenemang kan de dela dem med andra familjemedlemmar så att de kan se dem från sina egna enheter.

Dessutom kommer SONY att släppa fotoredigeringsprogramvara för sina konsoler, vilket gör det möjligt för användare att redigera foton för att spara dem tillbaka till själva tjänsten. Det kommer också att finnas applikationer för Windows- och Mac-stationära system, och även en applikation för mobila system.

Vi lämnar dig med en videodemonstration av den här tjänsten:

Länk: PlayMemories Online